Spy less!

Publicerat: 2012-02-20 Kl: 19:35:01 | I kategori: Allmänt


Nu är jag måttligt trött på sjukdomar, det skall gudarna veta! Räcker det inte med att vi varit hemma 3 veckor? Nej tydligen inte! Nu har T fått feber, Williams feber la sig dagen efter men lilltjejens verkar sitta i. Imorgon jobbar jag 07:00-16:00, jag måste verkligen jobba! Jag kan bara inte vabba mera! Men som tur är har jag ju världens bästa syster som ställer upp och har henne medans jag jobbar.:) Blir till att åka lite fram och tillbaka imornbitti men det är bara att kliva upp i tid!:) R kör W till dagis så jag har tur att slippa den svängen iallafall!

Måste få fingrarna ur arslet och skicka in blanketterna om dagis/skol-byte, men förmår mig liksom inte att göra det. Dels för att det tar emot enormt mycket och för att jag glömmer hela tiden. Men det fungerar inte att sitta och åka framotillbaka Nacksta-Haga 2 ggr om dagen, MINST!

-

Annars har jag varit rätt så flitig idag. Gjort klart uppgiften om filmen, ska bara finslipa den lite. Även 2 andra uppgifter och nu ska jag sätta mig med sista självskattningen.:)


Här är en bild på två som tycker hemskt mycket om varandra! Underbar bild.

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0