Buss-hej

Publicerat: 2012-07-10 Kl: 06:47:16 | I kategori: Allmänt


Har tänkt på en sak när man åker buss tidigt på morgonen, man pratar inte med varandra. Det är någon form av morgonkod, man hejar knappt. Annat är det på eftermiddagen på väg hem från jobbet, då babblas de och hejas hejvilt! Det beror säkerligen på att man är trött och det är så tidigt på morgonen, det är faktiskt väldigt rogivande att bara sitta och åka i tystnad.:) 

Thelise min lilla(stora) flicka är sen nån månad tillbaka utan blöja hemma och det har blivit en sån grej nu. Varenda kväll är det bråk om denna blöja och nu inatt vaknade hon 02:47 och tog av sig den. Ingen, eller iaf inte jag är upplagd för någon diskussion den tiden på dygnet så jag hämtade bara en ny sen la jag mig bredvid henne och försökte prata henne till rätta. Men utan framgång. Det enda svar jag fick var "jag vill kiva upp nu". Då berättade jag att vi skulle sova för klockan var mitt i natten och vände mig om, efter en stund hade båda somnat.:) Vaknade i ren panik 5:20(trodde jag hade försovit mig) och där låg hon naken, ingen olycka som tur var! Men hon var så trött, så trött. Hon är värre än värsta karln att väcka på morgonen, men efter mycket bökande vaknade hon till!:) 
Och nu eftersom hon är så bestämd och inne på att vara utan blöja ska hon börja vara utan på dagis också, måste bara komma ihåg att packa med extra kläder!! 

Ja lite info så här på tisdags morgon 20 i 7. Idag vankas det tjänstgöring sen ska jag hämta barnen, hem och städa och allt sånt där, middag, tvätt mm. Sen ska vi bara ligga i soffan och mysa! Kan tippa på att båda två är pisstrött när jag kommer och hämtar dem! 

Hoppas ni får en trevlig dag trots vädret. Typiskt svenskt sommarväder.. Har jag nämnt att jag söker en utländsk man att gifta mig med så vi kan flytta utomlands?;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0