Ledigheeet

Publicerat: 2012-07-26 Kl: 22:44:46 | I kategori:


Fullt ös har det varit idag känns det som.. Är helt slut och matt i kropp och knopp!

Vi slöade på fm, förstår inte varför barnen vaknar 6:30 när vi är lediga?? Dom brukar sova till 8 minst! Men ja det var bara att kliva upp och se glad ut! Gjorde iordning frukost till dem som de fick äta i vardagsrummet, medan passade jag på att blunda en stund. Det är så jäkla mysigt att ligga och "dvala"/vila samtidig som man lyssnar på barnen, underbart!

Efter frullen och lite mys i soffan begav vi oss till badet. Det var lite molnigt och blåste en del men det var härligt! Badade i närmare 3 timmar sen skjutsade mormor ut oss på birsta för att ååååterigen fixa däcket.. Håll i er nu.. För tjugofjärde gången!!!!! Måttligt less? Mm något...

Sen träffade vi Sandra och Jasmine en stund ute. Käkade glass, surra och lekte! Köpte färdig sallad till middag sen begav vi oss hem. Åt och lekte i ungarnas rum i 2 timmar sen la jag dom och som vanligt somnade dem till Laban på två sekunder. Förstår inte att dom inte tröttnar??? Samma ljudbok varje kväll.. :)

Ihelgen vankas tjänstgöring men där imellan har jag planerat mys och sällskap! Håller på helgen så jag hoppas den blir som förväntat!

Puuuuuusssss😘


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0