first day!

Publicerat: 2013-01-15 Kl: 11:40:33 | I kategori:


Nu ska jag ner på stan och sola lite innan jag ska bege mig till skolan. Så luktar man lite lagom gott sådär ;-) Men när ska jag annars hinna och jag vill göra det idag annars går det för många dagar imellan.

Medicin 1 ska vi börja med idag, känns skit spännande. Att få träffa nya klassen och lära känna nya människor, jag kliver in med öppna ögon. Men sen är det ju så att kommer man till en klass som redan gått en termin tillsammans har dem med all säkerhet hittat sina 'roller', jag minns ju själv efter en termin vad svetsade vi var. Men jag är säkert på att jag blir välkomnad och kommer in i klassen bra. :)

Meningen var att jag skulle validera, det var det jag sökte till men på något sätt strulade dom fram och tillbaka och tur var ju det för till slut hamnade jag ju här. Mycket eftersom att jag är klar med det mesta så jag slipper sitta och bara glo en termin. Aja struligt att förklara men jag börjar termin 2 och har lagt till en kurs för att den andra kursen vi börjar med nu är jag också klar med. Man läser lixom block-läsning.

Kommer bli skit bra det här! Men jag känner ju själv redan nu att jobba heltid inte fungerar medan jag läser.

Allt löser sig! Kanske ska ta tag i csn också, haha. Vore kanske på tiden så man inte blir utan pengar. :)

Puss och kram, ha en underbar dag!




Kommentarer
Postat av: :-)

Va roligt... Lyckat till! :-)

2013-01-15 @ 13:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0