h

Publicerat: 2013-06-18 Kl: 21:27:01 | I kategori: Allmänt


Jag har såå satans ont i foten, så ont att det är okej att jag svär åt det. Antingen beror det på att jag gått i låga skor för länge, eller så beror det på att det inte är meningen att jag ska springa? Det går inte ens att ta en pw nu när jag haltar. Det är lixom ovan på foten, förstår ni? Det ilar och spänner, onnnnnnnnnnnnttttttt. Vet någon vad det är? Bör jag söka för op eller läker det ut?
 
-
 
Jag har sen några månader ett monster sår på foten, lixom uppe på. På samma ställe som jag har ont fast på den andra foten. Det har kliats och så men inget jag tänkte på att undersöka. Jag var dit för att kolla inflammationen i smalbenen, eller vad heter det? Ok, vi kallar det smalbensinflamma. Men när han tog av mig strumpan dog han en sväng sen kollade han allvarligt på mig och frågade om jag fått det undersökt och det hade jag inte. Så han skickade en odling och slutade på nacksta vc i vanlig ordning, alla läkare gör så. 
 
Men för någon vecka sen ringde jag dit och fick svaret, skit kul! En ovanlig bakterie som sprider sig på min kropp(förstod nästa det iom att det klias på tre små små sår på handen.) men det är svårt att smitta andra. Den är "immun/allergisk" mot 90% av alla antibiotika så jag vet inte vad jag fått för sort. Har inte hämtat ut det, smart drag av mig. Men imorgon ska jag göra det och påbörja den 20 dagar långa kuren.
 
-
 
Jajjemus, inte info om mina fötter sådär en tisdags kväll i slutet på juni månad. Men asså hahaha jag är sämst. Jag ifrågasatte varför dagis har stängt på fredag. Ja förmodligen för att det är midsommar. Men jag var så inställd på att det var på måndag. Men vi åker alltid upp på norra berget, där är det dömysigt och det finns mycket för barnen att göra. :)
 
-
 
Nu ska jag diska.. iaf halva diskberget.. Undra varför inte Lotta varit barnvakt här hemma på ett tag? Då brukar det ingå diskning ;)
 
 
PUSS
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0