skolavslutning

Publicerat: 2013-06-13 Kl: 12:41:25 | I kategori: Allmänt


Williams första 'riktiga' skolavslutning är nu över. Dem var jätte duktiga på att sjunga som vanligt och satt fint och stilla trots att det nästintill spöregna.

Imorse när vi vaknade lät William hemskt i lungorna. Dem säger att krupp växer bort vid fyra års ålder men det gör det tydligen inte. Lät som en traktor och han hade väldigt svårt att andas en stund. Men han fick betapred och vi inhalerade och då vart det bättre. Men typiskt just idag. Igår lät han lite krasslig och jag tyckte inte att det var så bra att gå på träningen men det ville han, så ja det blir givetvis sämre.

-

Jag är på väg till jobbet nu. Alltså ibland blir jag så jäkla besviken på människor. Speciellt dem som sitter med makt. Jag kan såklart inte skriva klarspråk(även fast jag gärna skulle vilja) eftersom det är en offentlig blogg och vem som helst är välkommen att läsa. Det jag önskar är att dem som sitter något/några steg upp inte behöver jobba stenhård efter principer utan se förbi och se människan. Se en mamma som är ensamstående med 2 barn som dagligen kämpar med ångest och måendet. Bara den 'lilla' biten tar sån otrolig energi och vissa dagar en massa tid. Se förbi och se människan som försöker så gott hon kan, att hjälpa alla och vara alla till lags. Som nu tex när jag lovat bort mig under sommaren men blir ändå ratad. Det får man för att ställa upp och göra sitt bästa. Jo, kyss mig i arslet.

Varför inte fortsätta gnälla? Jag är sååååå innerligt trött på motgångar. Finns det någon gud så tycker jag han inte om mig eller så vill han att mitt liv skall vara tufft, tufft som fan. Äh, jag önskar att det kommer något positivt snart. Den som väntar på något gott... väntar alltid för länge. ;-) Man skall glädja sig åt det man har ochsåvidare men ibland är det inte så lätt.

-

Nä, avslutningen var som sagt fin och William var jätte duktig och söt där han stod och sjöng och vifta med flaggan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gudars så fina barn du har!:)
Grymt strongt som ensam mamma, fattar inte att du klarar det så bra!:)
Och från det ena till det andra så tänkte jag fråga något privat o jag förstår såklart om du inte svarar:)
Men, jag undrar hur mycket cc du la in vid din bröstförstoring?
Jag själv har 3 barn så mina bobisar ser väldigt trötta ut nu, tycker dom förtjänar en op.. Och jag tycker dina ser perfekta ut!:)
Hade fint!

Svar: Tack så jätte mycket, det är roligt med positiva kommentarer :) Jag tror det var 300-350 :)
evelina

2013-06-13 @ 19:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0