today

Publicerat: 2013-05-31 Kl: 12:25:19 | I kategori:


Fan va arg jag blir när inlägget bara försvinner!! Varför gör det så? Man kan ju inte sitta och kopiera hela tiden för att förlita sig på att det är sparat.

-k:

Ingen träningsvärk idag, betyder det att jag inte presterade nog igår? Jag är faktiskt nöjd även om jag vet att jag kunde gasa på så är jag glad att vi tog det den takt vi gjorde! Nästa år står jag i 'springa fort' kön. ;-)

Jag har ju varit svullen i några veckor och har fått börja med vätskedrivande nu, tror jag berättat det? Aja hur som helst på är det dag 4 idag. På dag 2 var benen tillbaka i sin vanliga form men smalbenen sved. Igår på uppvärmningen kände jag hur ont jag hade, varenda joggingsteg sved som döden.

Jag vet ju hur benhinneinflammation känns sen förut men det här känns snäppet värre. Jag vet inte vad det är eller beror på men jag hoppas att det går över snart, annars kan jag inte träna ju.&

-

Annars rullar livet son det ska. Sitter på bussen på väg till jobbet. Gick precis fram och betalade åt en ung kille. Han hade inga pengar kvar på kortet utan sa att han skulle ladda när han kom hem och hon ifrågasatt hur, 'ja internet såklart' säger han och hon drog igång jorden upplägg om privatägt bolag och tänk vilken årskostnad det blir när folk 'inte har pengar på kortet'. Tyckte synd om han för det är säkert hans föräldrar som sköter det där åt honom.
Ja en god gärning för idag. :) Nu ska jag iofs åka och uträtta en massa goda gärningar. Jag längtar efter jag får pussa och krama på min lill tant. :)

-

Idag samt igår hade det varit toppen att bada och sola. Hoppas lör och sön blir likadan så vi kan åka till sporthallen. William har träning söndag kl 10 så efter det vore perfekt! :) Måste bara säga det men herregud vad han är stolt över att han äntligen börjat spela. Och han hade uppfört sig så himla bra på första träningen(när jag inte kunde vara med), han hade lyssnat bra och gjorde som tränaren sa osv. Så han sa 'du ska vara stolt över honom för han är så väluppfostrad och han kommer bli bra på fotboll.' pga att hans engagemang var så stark! Mycket stolt mamma!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0