21/3

Publicerat: 2014-03-21 Kl: 11:22:33 | I kategori: Allmänt


Internationella down syndrom-dagen. Vilken uppmanar alla att bära olika färg på sina sockor/strumpor så det gör vi givetvis idag. Mer info och lärdom = mindre fördomar och oförstånd.

Dagen igår gick ganska bra, jag är väldigt glad att jag satt så pass långt bak som vi gjorde för det kändes inte riktigt som jag medverkade på samma sätt som om jag suttit längre fram. För mig är det fortfarande så pass overkligt att jag inte tagit in det än. Fast han låg där framme så nää, jag har inte accepterat det riktigt än. Begravningen var väldigt fint, fina låtar och psalmer blommor mm. Det var helt i Antons stil. Kens låt - jag saknar dig min bror skar sig klockrent i hjärtat. Så många tankar och tårar, fina Anton 💕 Aldrig ska vi glömma vem du var eller vad du stod för!

Sen träffades många gamla som nya vänner och det är alltid under sådana tillställningar man ses, vilket inte känns bra men det var roligt att se hur folk förändras. Och att vissa fått barn, förlovat sig, flyttat osv. Jag vart oerhört glad att få träffa en gammal vän med hans nyfödda lilla bebis.:) Många klarar hela vägen fram, andra inte.

-

Men nu ska jag försöka fokusera på positiva saker som det besked jag fick idag. Och att jag ska packa det sista nu sen ska jag ner och fixa mina naglar innan jag åker till sthlm. Jag känner att det kommer bli en jätte mysig helg och jag hoppas på sol och fin väder!:) Det var jätte längesen jag reste någonstans och även fast det "bara" är till sthlm så känns det jätte roligt!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0